PRONO: woensdag start Champions League tegen Milan

PRONO: woensdag start Champions League tegen Milan

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – AC Milan

woensdag 15 september om 21u00

prono ingeven

Liverpool won met 0-3 in Leeds, een mooi resultaat voor de prono dus. Er stonden maar liefst zes Engelsen aan de aftrap: Alexander-Arnold, Elliott, Bamford, Ayling, Phillips en Harrison. De eerste assist kwam van Alexander-Arnold, de tweede van Thiago. 

Gouwy Jochen had bijna alles juist en is de beste van de speeldag met een schitterende negen op tien. Leider Ledoux Aaron stuurde geen prono in, we krijgen dus alweer een nieuwe koploper: Masqualin Thomas. 

klassementen prono

Verbetering Leeds zo snel mogelijk.

YNWA!