Prono: eerste topper is tegen Chelsea, prono op tijd ingeven!

Prono: eerste topper is tegen Chelsea, prono op tijd ingeven!

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Chelsea

zaterdag 28 augustus om 18u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Het seizoen is nog jong, we zitten dus nog niet helemaal in het ritme. Maar het is erg belangrijk om je prono op tijd in te geven. Dat betekent dat je dit best minstens twee uur voor de aftrap doet. Als de opstelling bekend is, dan geeft je dit een onmiskenbaar voordeel en kunnen we je voorspelling niet meetellen. Het heeft ook geen zin om je prono in te geven tijdens of na de match. Er wordt door google automatisch een tijdsstempel opgeslagen en die is op al die jaren nog nooit fout geweest. 

Tegen Burnley won Liverpool met 2-0, dat is een goede uitslag. Klopp maakte het spannend met zijn wissels en begon er in de 81ste minuut aan. Uiteindelijk had dit weinig invloed omdat zowat iedereen op twee of drie wissels had gegokt. Als de wissels een minuutje eerder waren gebeurd, had dus iedereen twee extra punten gehad. Gomez was de laatste invaller. De enige die dit juist had, had zijn prono te laat ingestuurd. Dit telt dus niet mee. Wel werd er een aantal keer correct gegokt op Thiago en Firmino, beiden goed voor twee puntjes. 

Van Kerrebroeck Patrick was de beste van de dag met een uitstekende zeven op tien. De Cauwer Caitlin is de nieuwe leider.

klassementen prono

YNWA