Davies en Clarkson zoeken speeltijd in the Championship

Davies en Clarkson zoeken speeltijd in the Championship

Liverpool FC heeft twee spelers uitgeleend tot het einde van het seizoen. Verdediger Ben Davies trekt naar Sheffield United, middenvelder Leighton Clarkson naar Blackburn Rovers. 

Davies werd in februari weggeplukt bij Preston om de defensieve blessuregolf bij LFC te helpen opvangen, maar hij kwam geen enkele keer aan spelen toe omdat Nathaniel Phillips en Ozan Kabak een uitstekend defensief duo vormden. Nu mag de 26-jarige verdediger ervaring gaan opdoen in the Championship met Sheffield. 

Clarkson is een 19-jarige middenvelder. Hij trainde vorig seizoen regelmatig mee met de eerste ploeg en mocht al drie wedstrijden spelen. Afgelopen seizoen ontwikkelde Harvey Elliott zich uitstekend bij Blackburn in the Championship. Hopelijk kan Clarkson zijn voorbeeld volgen.