Liverpool speelt gelijk tegen Athletic

Liverpool speelt gelijk tegen Athletic

Liverpool FC – Athletic Club 1-1

Liverpool FC heeft de eerste oefenmatch op Anfield gelijk gespeeld tegen het Spaanse Athletic. De aftrap werd uitgesteld omdat veel fans niet op tijd het stadion binnen geraakten omwille van problemen met het nieuwe systeem waarbij de tickets op de NFC via de smartphone komen. Duizenden fans zijn zelfs niet binnen geraakt. 

In de dertiende minuut bracht Diogo Jota Liverpool op voorsprong, maar na rust werd het 1-1 via Alejandro Berenguer. Liverpool verloor Andrew Robertson nog met een enkelblessure, een scan moet uitsluitsel brengen over de ernst. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk (70′ R. Williams), Robertson (45′ Beck), Milner, Keita (83′ Cain), Elliott (83′ Morton), Mane, Salah, Jota (70′ Woodburn).