Liverpool wint ook tweede wedstrijdje tegen Bologna

Liverpool wint ook tweede wedstrijdje tegen Bologna

Liverpool FC – Bologna 1-0

Na de eerste match van een uur, heeft Liverpool ook de tweede tegen Bologna gewonnen. Met elf andere spelers aan de aftrap was LFC opnieuw de betere ploeg, met veel balbezit en een resem kansen. Na een knappe voorzet van Xherdan Shaqiri glipte Takumi Minamino door de buitenspelval om de 1-0 te scoren. In de slotfase kreeg invaller Divock Origi nog enkele grote kansen, maar hij kreeg de bal niet in doel. Na een overtreding op Ben Woodburn, mocht Origi zelfs een strafschop trappen, maar die vloog tegen de paal. Zo bleef het bij een nipte zege met 1-0.

Liverpool: Alisson (31′ Adrian), N. Williams (44′ Beck), Konate, Gomez (44′ Phillips), Tsimikas (44′ Woodburn), Fabinho (31′ Clarkson), Jones, Oxlade-Chamberlain, Shaqiri (31′ Gordon), Minamino, Firmino (31′ Origi).