POLL deel 4: de centrale as heeft nood aan nieuw bloed

POLL deel 4: de centrale as heeft nood aan nieuw bloed

In het laatste deel van onze eindeseizoenspoll komen we terug op de versterkingen die Liverpool FC nodig heeft. Daaruit blijkt dat we toch wel wat nieuw bloed wensen, als basisspeler of back-up? 

De diepe spits/centrale aanvaller wordt heel vaak genoemd als gewenste aanwinst. Maar liefst 77 procent van de Flemish Reds wil dat we een nieuwe centrumaanvaller zoeken. Voor tien procent mag dat ook een hangende spits zijn. Ook de centrale verdediger staat hoog op de verlanglijst. Het management bij Liverpool FC heeft al geluisterd en Ibrahima Konaté gekocht van RB Leipzig. 

Ook het middenveld kan versterkingen gebruiken. We kijken daarbij in de eerste plaats naar een aanvallende middenvelder, maar de box-to-box en de controlerende middenvelder staan ook op veel verlanglijstjes. Niemand vroeg om een pure verdedigende middenvelder. Iedereen wil minstens aanwinsten voor twee posities. 

 

diepe spits/CA 77
CV 73
AM 57
Box-to-box 47
controlerende midd 30
vleugel(aanvaller) 23
LB 17
Hangende spits 10
RB 7
GK 3