Liverpool laat vier spelers gratis vertrekken

Liverpool laat vier spelers gratis vertrekken

Alle ploegen uit de Premier League hebben bekend gemaakt welke spelers aan het einde van hun contract de club zullen verlaten. Bij Liverpool FC gaat het om jeugdspelers Liam Coyle, Joe HardyAbdi Sharif en Jack Walls. Yasser Larouci en Remi Savage hebben wel een nieuw contractvoorstel gekregen. Georginio Wijnaldum staat ook niet op de lijst. Dat betekent dat de Nederlandse international ook nog aan het onderhandelen is met de club.

Ook de andere clubs uit de Premier League hebben hun lijst met vrije spelers gepubliceerd. Bij Crystal Palace staan maar liefst 22 spelers op de vetrekkerslijst, waaronder Nathaniel Clyne en Mamadou Sakho. Bekendste namen bij de andere clubs zijn Sergio Aguero (Man City), Andrew Carrol (Newcastle) en Ryan Bertrand (Southampton).

De volledige lijst: https://www.premierleague.com/news/2163104