Liverpool verliest finale FA Youth Cup

Liverpool verliest finale FA Youth Cup

Aston Villa – Liverpool FC U18  2-1

Liverpool FC is er niet in geslaagd om de FA Youth Cup opnieuw te winnen. Thuisploeg Aston Villa trok voor een paar duizend fans het laken naar zich toe. 

De ploeg uit Birmingham kwam al vroeg op voorsprong via Ben Chrisene. Na twaalf minuten stond het al 2-0. Na een botsing tussen Brad Young en Billy Koumetio ging de bal op de stip. Young liet de kans niet liggen. Beide ploegen kregen nog kansen, maar de Villains waren nog het dichtst bij doelpunten. Zowel Young als Chrisene trapten nog tegen het doelhout. 

Na de koffie probeerden de jonge Reds terug te slaan. Een kwartier voor tijd scoorde invaller Melkamu Frauendorf de aansluitingstreffer. Er volgde ook nog een slotoffensief, maar het bleef 2-1. Aston Villa wint de FA Youth Cup 2020-2021.

Liverpool: Davies, Bradley, Norris, Quansah, Koumetio, Stephenson, Corness (Frauendorf, 46), Morton, Woltman, Balagizi, Musialowski.