Prono: Smith Colin wint de gratis busreis na een spannend seizoen

Prono: Smith Colin wint de gratis busreis na een spannend seizoen

Liverpool FC sloot het seizoen af met een overwinning tegen Crystal Palace. Opmerkelijk, niemand had 2-0 voorspeld. Op de laatste speeldag kon er nog vanalles gebeuren. Uiteindelijk werd Tottenham zevende. Deze vraag zorgde voor kleine verschillen. Ook de laatste vraag van het seizoen zorgde voor verschillen. Laatste invallers waren Jota en Oxlade-Chamberlain. Anderen pakten nog een puntje met Milner. Het bleef zo spannend  tot de laatste minuut voor de prono. 

Smith Colin wordt zo uiteindelijk de verdiende winnaar van de prono 2020-2021. Hij stond zowat het hele seizoen nipt aan de leiding en moest knokken voor elk punt, maar uiteindelijk haalt hij het met zeven punten voorsprong op twee andere Reds: Vandenbouhede Miguel en Masquelin Thomas. Die voorsprong dankt hij vooral een een sterke eindsprint, met vandaag een knappe 8/10/ Daarmee wint hij de speeldag, samen met Van Kerrebroeck Patrick en Smith Rob. 

Voor Smith Rob een cruciale prestatie op de laatste speeldag. Hierdoor komt hij in de derde periode nog op gelijke hoogte met Tuyten Gino en delen ze de zege in de extreem spannende derde periode. 

klassementen prono

 

Overzicht van de winnaars van de prono 2020-2021

Eindwinnaar (gratis busreis Flemish Reds) **** Smith Colin

Winnaar eerste periode (50 euro korting) **** Masquelin Thomas

De eerste periode werd gewonnen door Smith Colin, maar je kunt geen twee prijzen winnen in één seizoen. Hierdoor wint de tweede in de algemene stand deze prijs. Masquelin Thomas was gedeeld tweede met Miguel Vandenbouhede, maar deze is al winnaar van de tweede periode. Deze prijs gaat dus naar Masquelin Thomas.

Winnaar tweede periode (50 euro korting) **** Vandenbouhede Miguel 

Winnaar derde periode (2 maal 25 euro korting) **** Tuyten Gino en Smith Rob

Bij gelijke stand, delen we de prijs door de winnaars. Tuyten Gino en Smith Rob krijgen dus beiden 25 euro korting op een busreis van de Flemish Reds).

Proficiat aan de winnaars! 

Bedankt aan alle deelnemers om er een sportieve strijd van te maken! 

YNWA!