Prono: Liverpool sluit seizoen af tegen Crystal Palace

Prono: Liverpool sluit seizoen af tegen Crystal Palace

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Crystal Palace

zondag 23 mei om 17u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Burnley was een cruciale match, zowel voor Liverpool FC als voor de prono. Dat Liverpool zou winnen, was voorspelbaar. De 0-3 werd zelfs meermaals juist gegokt. Er stonden zes Engelsen op het wedstrijdblad bij LFC: Alexander-Arnold, Phillips, Williams, Milner, Oxlade-Chamberlain en Jones. Het lastigste om te voorspellen bleken de invallers te zijn: Oxlade-Chamberlain, Milner en Tsimikas. En toch zaten vele daar juist. Hierdoor zien we grote verschillen voor de prono. 

Dagwinnaar Tuyten Gino scoorde zelfs 9/10! Hierdoor grijpt hij ook de macht in de derde periode. Het blijft echter extreem spannend met nog twaalf potentiële winnaars. Ook in het algemeen klassement is nog veel mogelijk, maar Smith Colin zet de rest wel onder druk. Hij heeft nu drie punten voorsprong op eerste achtervolger Vandenbouhede Miguel. In theorie kunnen nog zeven Flemish Reds de eindzege behalen, maar voor sommigen moet er al heel veel meezitten tegen Crystal Palace. 

klassementen prono

YNWA!