Prono: Burnley voorlaatste match dit seizoen

Prono: Burnley voorlaatste match dit seizoen

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Burnley – Liverpool FC

woensdag 19 mei om 21u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Kan het nog spannender worden? Alisson scoorde in blessuretijd de winnende treffer. Liverpool won zo met 1-2. De goal van Salah leverde zo slechts twee ipv drie punten op. Een cruciale treffer van Alisson dus. En de hele prono ging rond hem dit keer. Zes Liverpoolspelers aan de aftrap waren jonger: Robertson, Alexander-Arnold, Phillips, Williams, Jones en Fabinho. 

De Cauwer Caithlin en Bonte Magali wisten alles, behalve dat Alisson zou scoren, 9/10 is wel bijzonder knap. In het klassement wordt het steeds spannender. Smith Colin blijft leider, maar ziet de rest naderbij sluipen. Springt er nog iemand over tijdens de laatste twee matchen? Ook de derde periode ligt nog open, met Hughe Frederic als koploper. 

 klassementen prono

YNWA!