Prono: donderdag nieuwe poging op Old Trafford

Prono: donderdag nieuwe poging op Old Trafford

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Man Utd – Liverpool FC

donderdag 13 mei om 21u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Southampton kon Liverpool eindelijk nog eens winnen, met 2-0, hoge scores voor de prono dus. Mané was de enige ex-speler van Southampton aan de aftrap bij LFC. Hij werd ook als laatste gewisseld, na Salah en Jota. Met 8/10 deden Christiaens Jannick, Tuyten Ian en De Hertogh Kevin het uitstekend. 

Van de toppers deed Vandenbouhede Miguel een schitterende zaak. Hij plaatst zich naast Smith Colin op kop. Met nog vier matchen te gaan blijft het razend spannend. Voor sommigen wordt het wel hoog tijd om een paar keer helemaal raak te schieten, maar de top acht staat nog steeds binnen de tien punten. In de derde periode houdt Huyghe Frederic nog steeds stand, met een voorsprong van drie punten op de eerste achtervolger. Ook daar is dus nog veel mogelijk!

klassementen prono

YNWA!