Prono: zaterdagmiddag tegen Newcastle

Prono: zaterdagmiddag tegen Newcastle

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Newcastle

zaterdag 24 april om 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Met nog zes wedstrijden voor de boeg, blijft het spannend. Het wordt zelfs nog spannender! Tegen Leeds speelden de Reds ontgoocheld gelijk met 1-1. Mané scoorde wel en maakte zo het verschil. De meeste Flemish Reds hadden zes Engelsen in de kern van LFC verwacht, maar Phillips viel geblesseerd uit in de aanloop naar de match. Het werden er dus vijf: Alexander-Arnold, Milner, Oxlade-Chamberlain, Williams en Davies. 

Hierdoor krijgen we vijf dagwinnaars met vijf punten. Opmerkelijk is dat iedereen in de volledige top vijf slechts twee punten pakte. Helemaal bovenaan verandert dus niets, maar Smith Rob voegt zich wel bij het kransje uitdagers van leider Smith Colin. Ook in de tweede periode doet hij een goede zaak en legt nu het vuur aan de schenen van koploper Huyghe Frederic.

klassementen prono

YNWA!