Prono: maandagavond Leeds United

Prono: maandagavond Leeds United

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Leeds United – Liverpool FC

maandag 19 april om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Niemand scoorde in de match tussen Liverpool FC en Real Madrid. Enkel Van Linden Benjamin wist dit correct te voorspellen. Hij wint dan ook de speeldag met 6/10. Het bleef dus een 0-0 gelijkspel. Man City en Chelsea stootten wel door, twee Engelse ploegen in de halve finales dus. 

Van Linden doet een uitstekende zaak in het klassement en klimt van de zesde naar de derde plaats. Ook leider Smith Colin mag lachen, hij loopt één puntje uit op eerste achtervolger Vandenbouhede Miguel. Het blijft ongemeen spannend met zeven Flemish Reds met minder dan tien punten achterstand. In de derde periode blijft Huyghe Frederic koploper, maar ook daar is het nog niet gespeeld. 

klassementen prono

YNWA!