Liverpool kan Madrileense muur niet slopen

Liverpool kan Madrileense muur niet slopen

Liverpool FC – Real Madrid 0-0

Liverpool FC kan zich vanaf nu helemaal concentreren op de strijd voor de vierde plaats in de Champions League. De Reds zijn er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de halve finales van de Champions League. Nadat de heenmatch in Madrid met 3-1 werd verloren, wachtte LFC een lastige opdracht op Anfield. 

De Reds schoten fel uit de startblokken en waren de betere ploeg. Er werden ook kansen afgedwongen, maar de afwerking van Roberto Firmino en Mohamed Salah liet het meermaals afweten. Daardoor kon Thibaut Courtois zijn netten relatief vlot proper houden. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak (60′ Jota), Robertson, Fabinho, Milner (60′ Thiago), Wijnaldum, Mane (82′ Oxlade-Chamberlain), Salah, Firmino (82′ Shaqiri).