Prono: woensdag opnieuw tegen Madrid

Prono: woensdag opnieuw tegen Madrid

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Real Madrid

woensdag 14 april om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Ondanks zes thuisnederlagen op rij, geloofde iedereen in een zege voor Liverpool tegen Aston Villa! Top! Liverpool won uiteindelijk met 2-1. De Reds kregen zeven hoekschoppen. Laatste invaller was Shaqiri, daarvoor vielen Mané en Thiago al in. Masquelin Thomas had alles juist! 10 op 10! Het was de vierde keer dit seizoen dat iemand 10 op 10 haalde, opmerkelijk is dat het voor Masquelin al de tweede keer was. 

Masquelin doet dan ook een uitstekende zaak in het klassement en klimt naar een gedeelde derde plaats. Smith Colin blijft koploper, met één schamel puntje voorsprong op Vandenbouhede Miguel. In de derde periode grijpt Huyghe Frederic de macht. Plots heeft hij vier punten voorsprong op de eerste achtervolgers. 

klassementen prono

YNWA