Flemish Reds Quiz op zaterdag 20/03/2021 om 19u00

Flemish Reds Quiz op zaterdag 20/03/2021 om 19u00

Beste Flemish Reds

Het is al veel te lang geleden dat we elkaar nog hebben gezien. We mogen geen fysieke activiteiten organiseren. Daarom hebben we een quiz in elkaar gestoken. Zaterdagavond 20/03/2021 vanaf 19u00 zullen we er tegen aan gaan. 

Iedereen mag deelnemen, maar er is een maximum van 80 inschrijvingen. Inschrijven kan via deze link. Inschrijven kan tot vrijdag 19 maart 23u59. Als je ingeschreven bent, krijg je zaterdagavond omstreeks 19u00 een uitnodiging voor een online (video-)meeting. 

De quiz bestaat uit vier rondes. De onderwerpen die aan bod komen zijn Liverpool FC, de stad Liverpool, voetbal algemeen en algemene kennis. De quiz wordt ronde per ronde afgewerkt. Je krijgt de vragen via mail. Het is dus belangrijk om je gegevens correct door te geven bij de inschrijving. Op elke ronde zal een tijdslimiet staan. 

Na elke ronde is er ook een prijs te winnen, een fles cava. Na afloop van de vier rondes zullen alle punten worden opgeteld. De top 3 in het algemene klassement krijgt een restaurantbon. Plaats 4 tot en met 6 ontvangen een exemplaar van “Liverpool FC Eindelijk Kampioen” van Jan Willem Spaans.

Schrijf je dus snel in. Dan maken we er een toffe online meeting van. 

Inschrijven kan via deze link

 YNWA!