Prono: derde periode start met kraker tegen Chelsea

Prono: derde periode start met kraker tegen Chelsea

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap. Donderdag begint de derde periode. Er is opnieuw een mooie prijs te winnen: een voucher voor 50 euro korting tijdens een busreis van de Flemish Reds. 

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Chelsea

donderdag 4 maart om 21u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Proficiat Vandenbouhede Miguel met het winnen van de tweede periode, met maar liefst zes punten voorsprong op de tweede. In het algemene klassement blijft Van Linden Benjamin wel leider, met twee punten voorsprong op Vandenbouhede en Smith Colin. Krijgen we een spannende driestrijd, of kan iemand anders de kloof nog dichten? 

Tegen Sheffield United ging de dagzege naar De Cauwer Mario met zes punten. Lage scores voor de prono, ondanks de zege van Liverpool met 0-2. Dat kwam vooral doordat er geen enkele gele kaart viel en door de onverwachte doelpuntenmakers: Curtis Jones en een owngoal. Opmerkelijk: had de goal naar Roberto Firmino gegaan, had dit geen verschil gemaakt voor de prono. Niemand gokte op onze diepe spits! 

klassementen prono

YNWA!