De ziekenboeg blijft overvol in Liverpool

De ziekenboeg blijft overvol in Liverpool

Liverpool FC blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. De voorbije dagen kwamen er opnieuw enkele spelers bij in de ziekenboeg. James Milner liep in Leicester al vroeg in de wedstrijd een hamstringblessure op. In de aanloop naar de partij was ook nieuwkomer Ben Davies al uitgevallen na een contact op training. Hij zou niet lang buiten strijd zijn. Ook Divock Origi ligt in de lappenmand met een hamstringblessure. Fabinho heeft opnieuw last van een lichte spierblessure en zou niet te lang uit roulatie zijn. 

Voor Naby Keita en Diogo Jota komt de terugkeer in de ploeg langzaam dichterbij. Keita sukkelde met een zware hamstringblessure. Hij heeft de veldtrainingen hervat, maar kan nog niet met de groep aansluiten. Ook Jota traint momenteel individueel. Hij zou over twee of drie weken de groepstrainingen kunnen hervatten. 

Jurgen Klopp rekent dit seizoen niet meer op zijn drie centrale verdedigers Virgil van DijkJoel Matip en Joe Gomez