Prono: maandag in Southampton

Prono: maandag in Southampton

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Southampton – Liverpool FC

maandag 4 januari om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Newcastle was een maat voor niets. De 0-0 (niemand scoorde dus) was vier keer ontgoochelend. Het leverde geen punten op voor vraag 1, 2 en 4 en zorgde voor weinig punten voor vraag 3. Enkel Parmentier Joren greep twee punten, bijna alle andere deelnemers één puntje. In de klassementen dan ook geen wijzigingen. Smith Colin blijft op één in het algemene klassement, terwijl Vandenbouhede Miguel en Gouwy Jochen nog steeds de koppositie in de tweede periode delen. 

klassementen prono

 

 YNWA!