Burnley pakt in blessuretijd punt tegen Liverpool

Burnley pakt in blessuretijd punt tegen Liverpool

Burnley – Liverpool FC 1-1

Liverpool FC heeft slechts één punt gehaald tegen Burnley. De Reds leken de drie punten binnen te hebben, tot de VAR in blessuretijd besloot nogmaals in te grijpen. 

In de 19de minuut kreeg Burnley al een eerste strafschop, deze werd gemist door Neal Maupay. Tien minuten voor rust scoorde Mohamed Salah voor Liverpool, maar de VAR zag dat zijn grote teen offside stond. 

Na rust viel dan toch de 1-0 na een knappe solo van Diogo Jota. Sadio Mané scoorde ook, maar ook zijn goal werd afgekeurd wegens buitenspel. Liverpool leek met het kleinste verschil te gaan winnen, tot de VAR in blessuretijd opnieuw ingreep. Andrew Robertson en Danny Welback trapten per ongeluk in de lucht met de schoenen tegen elkaar en dan bal ging opnieuw op de stip. Pascal Gross zette zijn penalty wel om. 

Liverpool: Alisson, N. Williams (45′ Henderson), Phillips, Fabinho, Robertson, Milner (73′ Jones), Wijnaldum, Minamino, Jota, Salah (63′ Mané), Firmino.