Supporters kennen de voorwaarden om Anfield binnen te mogen

Supporters kennen de voorwaarden om Anfield binnen te mogen

Liverpool FC mag terug fans verwelkomen op Anfield. Op zes december zullen er tegen Wolves 2000 toeschouwers toegelaten zijn in het stadion. Van die tickets gaat 25 procent naar hospitality, spelers en contractuele rechtenhouders. De overige 75 procent gaat naar de algemene verkoop, maar onder strenge voorwaarden. 

Om in aanmerking te komen voor één van de 1500 tickets moet je wonen in Liverpool zelf. Je moet ook een abonnement hebben of 19 wedstrijden van het seizoen 2018-2019 op je kaart hebben staan. En je moet de “fan update” hebben uitgevoerd. 

De tickets zullen verdeeld worden via een loterij. Er komt een systeem om je online te registreren. Om een ticket te verwerven moet je een hele vragenlijst doorlopen en er wordt gevraagd om een coronatest af te leggen. 

Voor de Flemish Reds wordt het dus nog wat langer wachten.