Prono: zaterdag laatste match periode 1

Prono: zaterdag laatste match periode 1

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Brighton – Liverpool FC

zaterdag 28 november om 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Atalanta volgde een ontgoochelende nederlaag, dat had niemand voelen aankomen. Er scoorde zelfs niemand voor LFC. Heel lage punten voor de prono dus. Klopp deed vier wissels voor de 84ste minuut, de 5de was net in de 84ste minuut. 

Tien Flemish Reds haalden toch nog drie op tien. In de stand blijft Colin Smith koploper. Tegen Brighton spelen we voor de laatste match in periode 1. Wie grijpt de eerste prijs? Kan er nog iemand over Smith wippen? 

Klassement prono

YNWA!