Prono: zondag topper in Manchester tegen City

Prono: zondag topper in Manchester tegen City

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Manchester City – Liverpool FC

zondag 8 november om 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Atalanta werd een zware partij verwacht, maar de Reds wonnen met 0-5. Dat had niemand voorspeld. De andere wedstrijd eindigde op 1-2 voor Ajax. Hierdoor vielen er maar liefst acht doelpunten in groep D deze speeldag. Dat is meer dan verwacht, amper één Flemish Red had op acht gegokt. De beslissing moest vallen door de assists. Alexander-Arnold leverde de eerste, daarna volgden Gomez en Jones. Pech voor de mensen die op Salah op Mané hadden gegokt. Tot voor dit seizoen leverden de vierde en vijfde ook nog één puntje op, maar sinds dit seizoen niet meer. 

Drie dagwinnaars haalden maar liefst zeven op tien. Sterke prestatie van Descheemaecker Jakke, Boeve Joty en Frederic Huyghe. Ook Smith Colin deed het uitstekend met zes punten en wipt naar de leiding. 

klassement prono

YNWA!