Van Dijk geopereerd aan zijn knie

Van Dijk geopereerd aan zijn knie

Virgil van Dijk is succesvol geopereerd aan de ligamenten van zijn knie. Hij zal meteen beginnen aan zijn revalidatie. Er wordt geen tijdstip geplakt op zijn mogelijke terugkeer, maar de kans dat hij dit seizoen nog in actie komt is klein.

Tegen West Ham zal Liverpool de klus ook moeten klaren zonder Fabinho. Waarschijnlijk zal hij enkele weken buiten strijd zijn. Jordan Henderson is wel inzetbaar. Hij werd dinsdag uit voorzorg gewisseld. Dat was voor de wedstrijd al afgesproken.

Naby Keita en Thiago Alcantara trainen terug mee met de groep, maar zijn nog niet 100%. Jurgen Klopp wil geen risico’s nemen met het duo.

Over Alex Oxlade-Chamberlain en Joel Matip viel er geen nieuws te rapen. Centraal achterin kan Klopp wel terug beschikken over Billy Koumetio en Nathaniel Phillips