Liverpool laat spelers rusten tegen Arsenal

Liverpool laat spelers rusten tegen Arsenal

Liverpool FC speelt donderdag voor de tweede keer op vier dagen tegen Arsenal, dit keer voor de League Cup. Van de ploeg die maandag de maat nam van de Gunners, zullen we waarschijnlijk weinig spelers in actie zien. 

De ziekenboeg bij LFC geraakt al goed gevuld. Jordan Henderson, Alex Oxlade-Chamberlain, Joel Matip en Kostas Tsimikas zijn geblesseerd. Thiago Alacantara zit in quarantaine omwille van covid-19. Billy Koumetio is wel terug inzetbaar. 

Pepijn Lijnders heeft de pers te woord gestaan en liet duidelijk verstaan dat de Reds gaan roteren. “We weten dat het moeilijker is als je vermoeid bent. We zullen een sterke ploeg opstellen, maar vooral een hongerige ploeg. Het zal opnieuw een combinatie zijn van jeugd en ervaring.”