Klopp heeft geen transferplannen

Klopp heeft geen transferplannen

Jurgen Klopp heeft duidelijk gemaakt dat we geen inkomende transfers meer moeten verwachten deze transferperiode. Liverpool FC heeft zich versterkt met Kostas Tsimikas, Thaigo Alcantara en Diogo Jota. Daar blijft het in principe bij. Er komt ook geen extra centrale verdediger.

Klopp: “Ik verwacht niet veel, we gaan ook geen nieuwe centrale verdediger kopen. We hebben drie toppers en een aantal toptalenten en nog Fabinho. Plots waren er drie spelers een paar dagen out. Dat is niet leuk, maar we kunnen en willen dat niet oplossen via de transfermarkt. Als er niets serieus gebeurt, gaat er niemand bijkomen. Ik hoop dat we niet de markt op moeten gaan. Als de situatie blijft zoals ze nu is, zal er ook niets meer gebeuren. We hebben een goede ploeg nu, ook qua aantal spelers. Of er nog spelers vertrekken? Momenteel heb ik geen idee. We zullen zien.”