Wisselend succes voor jeugd tegen ploegen uit Manchester

Wisselend succes voor jeugd tegen ploegen uit Manchester

Liverpool FC U23 – Man Utd 5-3

De U23 van Liverpool FC heeft de strijd gewonnen tegen de rivalen uit Manchester. In een wedstrijd vol doelpunten en een koppel rode kaarten haalden de jonge Reds de drie punten binnen.

Jack Bearne scoorde twee keer voor de Reds, de andere doelpunten kwamen van Leighton ClarksonBen Woodburn en Luis Longstaff. Na rust kreeg Clarkson nog rood voor een zware tackle. Tegenstander Shola Shoretire mocht ook gaan douchen omwille van zijn revancherende reactie.

Liverpool U23: Winterbottom, Bradley (Beck, 89), Larouci, Clayton, Savage, Clarkson, Bearne (Dixon-Bonner, 72), Woodburn, Longstaff (O’Rourke, 81), Cain, Millar.

 

Liverpool U18 – Man City 1-3

Voor de U18 van Liverpool FC verliep het minder vlot in de topper tegen City. De jonge Reds begonnen dominant aan de partij, maar konden dat overwicht niet vertalen in doelpunten. Tai Sodje bezorgde de Citizens met een hattrick de drie punten. Invaller Isaac Mabaya scoorde nog de eerredder voor LFC.

Liverpool U18: Ojrzynski, Wilson, Chambers, Quansah, Koumetio (Jonas, 60), Stephenson, Corness, Balagizi (Musialowski, 82), Stewart, Woltman (Mabaya, 67), Frauendorf.