Prono: maandag Arsenal

Prono: maandag Arsenal

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Arsenal

maandag 28 september om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Lincoln wonnen de Reds. Dat was behoorlijk voorspelbaar, maar de 2-7 kwam totaal onverwacht. Daardoor was de topscore acht op tien. Prachtige prestatie van Hannes Doise. Hij wist ook dat Adrian de oudste aan de aftrap zou zijn bij LFC, velen hadden Milner verwacht. Van Dijk en Shaqiri vervolledigden de top drie. De managers wisselden opmerkelijk vroeg. Alles zes wissels waren ruim voor de 84ste minuut opgebruikt. Het was een goede wedstrijd voor de Reds en voor de prono. 

Het klassement wordt helemaal dooreengeschud. We krijgen ook twee nieuwe leiders: Boenders Dennis en Scharpé Alex. 

Klassement prono

YNWA!