Prono: de winnaars van 2019-2020 zijn bekend

Prono: de winnaars van 2019-2020 zijn bekend

Liverpool FC heeft gewonnen van Newcastle en toch werd het nog een match die voor grote verschillen zorgde. Opmerkelijk veel Flemish Reds hadden op 1-3 gegokt en op drie Engelsen aan de aftrap: Oxlade-Chamberlain, Milner en Gomez. Het grote verschil werd gemaakt door de enige gele kaart van Fernandez. Hierdoor heeft Masquelin Thomas de speeldag gewonnen met een indrukwekkende tien op tien. Hij haalt zo ook de derde periode binnen en komt nog dicht bij leider Bonte Benny. Die zag zijn voorsprong de laatste weken slinken, maar haalt toch de eindzege binnen. Proficiat aan beiden, alsook aan de andere prijswinnaars en alle deelnemers. 

stand prono

Overzicht winnaars

Algemene stand: Bonte Benny – 1 gratis busreis met de Flemish Reds. 

Winnaar 1e periode: De Cauwer Mario*  – 50 euro korting op een busreis met de Flemish Reds

Winnaar 2de periode: Bonte Magali – 50 euro korting op een busreis met de Flemish Reds

Winnaar 3de periode: Masquelin Thomas – 50 euro korting op een busreis met de Flemish Reds

* De eerste periode was gewonnen door Bonte Benny, maar doordat je geen twee prijzen in één seizoen kunt winnen, gaat de prijs naar de hoogste in de algemene stand die nog geen prijs won. Dat wordt dus nummer drie De Cauwer Mario. 

YNWA!