Prono: laatste speeldag zondag in Newcastle

Prono: laatste speeldag zondag in Newcastle

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Newcastle – Liverpool FC

zondag 26 juli om 17u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Tegen Chelsea werd gewonnen, maar de 5-3 was een domper op de feestvreugd voor de voorspellers. Met Gomez en Alexander-Arnold stonden maar twee Engelsen aan de aftrap bij de Reds. Enkel Gomez kreeg geel, drie punten dus die het verschil maakten. Hierdoor winnen Descheemaecker Jakke en De Nys Stijn de speeldag met zeven op tien. 

Bonte Benny mag nu toch wel bijna beginnen vieren, hij heeft de busreis zo goed als beet. Enkel als hij geen enkel punt sprokkelt en eerste achtervolger Masquelin Thomas alles juist heeft (inclusief rode kaart), kan het nog fout lopen. Masquelin is wel man in vorm, hij is leider in de derde periode. Deze blijft wel spannend tot het laatste fluitsignaal. Wat als net de “juiste” speler rood krijgt vlak voor tijd? Dat kan in één klap zes punten verschil maken met de situatie een seconde eerder. 

Doordat Bonte Benny de eerste periode won, is er ook nog 50 euro korting op een busreis te verdienen met de ereplaatsen in de algemene stand. Die prijs gaat dan naar de hoogst geklasseerde Flemish Red die nog geen andere prijs won dit seizoen. Bonte Magali (winnaar tweede periode en vierde in de stand) komt niet in aanmerking. Als Masquelin de derde periode wint, gaat de laatste prijs naar de eerste in de eindstand buiten het vernoemde trio. En het is spannend voor de derde plaats! Nog genoeg om voor te spelen dus. 

stand prono  

YNWA!