Prono: woensdag 22/07 thuis tegen Chelsea

Prono: woensdag 22/07 thuis tegen Chelsea

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Chelsea

woensdag 22 juli om 21u15

prono ingeven

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Tegen Arsenal werd opnieuw, tegen de verwachtingen in, verloren. Alweer lage scores dus voor de prono. Met Alexander-Arnold, Gomez en Oxlade-Chamberlain stonden er drie Engelsen aan de aftrap, toch één vraag die punten opleverde. Voor sommigen maakten de gele jongens het verschil: Alexander-Arnold, Torreira en Xhaka en Ceballos. Beste van de dag was Smith Andrew met zes op tien. 

In de stand heeft Bonte Benny nog geen gewonnen spel, al komt de eindzege steeds dichter. In theorie kunnen nog drie Flemish Reds hem inhalen, maar dan moeten er al rare dingen gebeuren. In de derde periode blijft het ongemeen spannend, maar Masquelin Thomas grijpt opnieuw de koppositie. Zijn voorsprong is wel gering. 

stand prono

YNWA!