Prono: woensdagavond Arsenal away (nog drie matchen)

Prono: woensdagavond Arsenal away (nog drie matchen)

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Arsenal – Liverpool FC

woensdag 15 juli om 21u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven 

Tegen Burnley werd totaal onverwacht niet gewonnen. Klopp was zo verrast dat hij vergat dat hij vijf wissels mocht doen. Hierdoor vielen ook met deze vraag geen punten te verdienen. De beslissende vraag was dus het verschil met Everton. Dat werd 48 punten. De meesten hadden 50 verwacht en dus een nederlaag voor de Blues, maar voor drie Flemish Reds kwam het ideaal uit. De Baere Franky, Cornille Rick en Vandenbouhede Miguel winnen de speeldag met drie puntjes.

stand prono 

Bonte Benny blijft leider in de algemene stand en heeft de eindzege zo goed als op zak. De derde periode blijft wel ongemeen spannend. Met nog drie wedstrijden voor de boeg hebben we drie leiders en een hoop achtervolgers.

 

YNWA!