Prono: woensdag om 16u00 al tegen Burnley

Prono: woensdag om 16u00 al tegen Burnley

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Burnley

zaterdag 11 juli om 16u00

prono ingeven

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Tegen Brighton werd er opnieuw gewonnen, en 1-3 is best een populaire uitslag. Toch lage scores voor de prono en dat had vooral te maken met de andere vragen. Er vielen maar liefst vijf gele kaarten, waarvan vier voor Liverpoolspelers (Lamptey, Williams, Mané, Gomez en Fabinho). Dat zijn we niet gewoon. Klopp roteerde een beetje en daardoor kregen we rare wissels. Hierdoor deden enkele Flemish Reds wel een uitstekende zaak door op Minamino te gokken als laatste invaller. 

Boenders Dennis deed het uitstekend met acht op tien! In de algemene stand verandert amper iets, Bonte Benny heeft de eindzege bijna op zak. In de derde periode blijft het wel extreem spannend. Masquelin Thomas krijgt Roland Filip als co-leider. 

Stand prono 

YNWA!