Prono: zondag al Aston Villa

Prono: zondag al Aston Villa

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Aston Villa

zondag 5 juli om 17u30

 

prono ingeven 

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

Liverpool verloor met 4-0 van Man City, dat had niemand kunnen voorspellen. Toch deden enkelen een uitstekende zaak in de prono door te gokken op doelpuntenmakers De Bruyne of Sterling, niemand had op Foden gegokt. Klopp deed al drie wissels voor de 69ste minuut, dat was voor de meesten relatief veel. 

Dagwinnaar is Van Kerrebroeck Patrick met 6/10. Ook Roland Filip en De Cauwer Mario deden een uitstekende zaak en komen in de stand van de derde periode samen met Masquelin Thomas op kop. Die derde periode blijft ongemeen spannend. Achter dit trio ligt nog een heel aantal Flemish Reds op de loer. In de algemene stand blijft Bonte Benny een riante kloof hebben. 

stand prono

YNWA