Bezoekers BBC roepen Henderson uit tot speler van het seizoen

Bezoekers BBC roepen Henderson uit tot speler van het seizoen

De BBC heeft de bezoekers van hun website laten stemmen op de beste prestaties/presteerder van het huidige seizoen. Het is nog steeds onduidelijk of het seizoen nog verder wordt afgewerkt, maar als het seizoen niet zou hervatten, zou Liverpool FC een hoop prijzen in de wacht slepen volgens de voetbalfans. Het gaat om een online poll, maar vermoedelijk zullen de echte awards niet ver afwijken van deze resultaten. LFC staat 25 punten voor op de eerste achtervolger en domineerde dus de Premier League. 

Jordan Henderson werd verkozen tot speler van het seizoen, terwijl Trent Alexander-Arnold de beste jonge speler van het seizoen was. Jurgen Klopp werd dan weer uitgeroepen tot manager van het seizoen. Zo haalt LFC alle belangrijke prijzen binnen. De Reds maakten ook deel uit van het moment van het seizoen, de enige wedstrijd in de Premier League die ze verloren, met 3-0 van Watford. 

In de ploeg van het seizoen vinden we maar liefst zeven spelers van Liverpool FC terug: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Robertson, Henderson, Mané en Salah.