Prono: zaterdag thuis tegen Bournemouth

Prono: zaterdag thuis tegen Bournemouth

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Bournemouth

zaterdag 7 maart om 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven 

Periode 3 is begonnen in mineur. Liverpool verloor in Chelsea, dat is ook een tegenvaller voor de prono. Klopp liet maar liefst zeven spelers aan de aftrap verschijnen die ook tegen Watford in actie kwamen: VVD; Robbo, Lallana, Fabinho, Minamino, Mané en Origi. Van de jongeren mochten alleen Jones en Williams meespelen, Williams is een paar maanden jonger dan Jones. Velen gokten op Elliott, maar die zat in Portugal met de U19. Een kleine tip, Klopp geeft soms kleine hints op de site van Liverpool FC. 

In de stand blijven we bij de dominantie van Bonte Benny. Hij start periode 3 zelfs met een zege, samen met De Crick Jurgen. Met 5/10 deden ze het behoorlijk goed, ondanks de nederlaag en de moeilijk voorspelbare opstelling. 

stand prono 

YNWA!