Prono: zaterdagavond verplaatsing naar Watford

Prono: zaterdagavond verplaatsing naar Watford

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Watford – Liverpool FC

zaterdag 29 februari om 18u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven 

Tegen West Ham won Liverpool. Iedereen had dit juist, maar niemand had op 3-2 gegokt. Bournemouth stond 16de na deze speeldag, dat was vrij algemeen voorzien. Niemand had als doelpuntenmaker Wijnaldum of Diop, maar wel had bijna iedereen Salah of Mané. Hierdoor winnen 25 Reds de speeldag met zes op tien. 

Hierdoor uiteraard amper wijzigingen in de stand. In de top 20 haalden maar twee Reds geen zes punten. Dit duo gaf één puntje prijs op de concurrenten. Bonte Benny blijft dus leider. In de tweede periode blijven Bonte Magali en Mylle Bert op kop. 

stand prono 

YNWA!