Liverpool haalt achterstand op tegen West Ham

Liverpool haalt achterstand op tegen West Ham

Liverpool – West Ham 3-2

Na de zege tegen een strijdvaardig West Ham, heeft Liverpool nog twaalf punten nodig om de Premier League te winnen. Als zowel City als LFC alles winnen, dan mogen de Reds de titel vieren op bezoek bij de buren van Everton. 

Georginio Wijnaldum bracht Liverpool al vroeg op voorsprong, maar de Hammers knokten zich terug in de match. Via doelpunten van Issa Diop en Pablo Fornals kwamen ze zelfs 1-2 voor. Toch slaagden de Reds er nog in om het laken naar zich toe te trekken en hun achttiende zege op rij in de Premier League te boeken. Mohamed Salah scoorde de gelijkmaker en tien minuten voor tijd maakte Sadio Mané er 3-2 van. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Wijnaldum, Keita (57′ Oxlade-Chamberlain), Mane (91′ Matip), Salah, Firmino.