Prono: dinsdag Champions League in Madrid tegen Atlético

Prono: dinsdag Champions League in Madrid tegen Atlético

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Atlético Madrid – Liverpool FC

dinsdag 18 februari om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven 

Liverpool boekte de logische zege in Norwich, maar niemand had 0-1 opstaan. TAA en Robertson gaven dit keer geen assists. De eerste gele kaart was voor Hanley. Voor drie Reds was dat een winnende gok. Vandenbouhede Miguel, Smith Rob en Put Nico waren de toppers van de speeldag met zeven op tien. 

Bonte Benny blijft autoritair leider in de algemene stand, maar de tweede periode blijft razend spannend. Met nog drie matchen te gaan blijft Mylle Bert leider, met een kleine voorsprong op een aantal jagers. 

stand prono 

YNWA!