Invaller Mané brengt verlossing in Norwich

Invaller Mané brengt verlossing in Norwich

Norwich City – Liverpool FC 0-1

Liverpool FC blijft winnen in de Premier League. Na de nipte zege in Norwich hebben de Reds 76 op 78 en blijven ze op recordkoers. De Canaries boden veel weerstand, maar uiteindelijk maakte een goal van invaller Sadio Mané het verschil. 

Voor rust hadden beide ploegen het lastig met de wind, maar na de thee ging Liverpool vol voor de drie punten en kregen de toeschouwers meer kansen te zien. Tim Krul hield Mohamed Salah en Naby Keita van een goal, maar aan de overkant knalde Alex Tettey tegen de paal. In de 78ste minuut wist Mané Krul dan toch te verslaan met een laag schot. 

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Wijnaldum (60′ Fabinho), Henderson, Keita (84′ Milner), Oxlade-Chamberlain (60′ Mané), Salah, Firmino.