Prono: donderdagavond Wolves away

Prono: donderdagavond Wolves away

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Wolves – Liverpool FC

donderdag 23 januari om 21u00

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

prono ingeven

Liverpool behaalde de voorspelde overwinning tegen scum, en wel met 2-0. Er stonde opnieuw veel Engelsen aan de aftrap, twee keer vier is acht. Liverpool: Hendo, Ox, TAA en Gomez. Scum: Maguire, Shaw, Bissaka en Williams. De gele kaarten zorgden voor de mindere scores, Matic leverde wel een paar Reds drie punten bonus op en ook Shaw werd al eens gegokt, maar niemand scoorde met De Gea of Salah. 

Met acht punten winnen Vandebouhede en Masquelin Thomas de speeldag. Met zeven punten is Bonte Benny echter opnieuw de grote winnaar. Hij vergroot zijn voorsprong in de algemene stand en wordt ook leider in de tweede periode.

stand prono

YNWA