Prono: zondag alweer Wolves

Prono: zondag alweer Wolves

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Wolves

zondag 29 december om 17u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool won de topper van Leicester, met een verrassend ruime 0-4. Niemand 10 op 10 voor de prono dus. Maeremans Danny had wel 8 op 10. Hij gokte op de eerste goal voor Firmino en twee Belgen aan de aftrap: Tielemans en Praet. De andere goals kwamen van Milner en Alexander-Arnold, niet de verwachtte namen. Hierdoor grote verschillen voor de prono.

Leider Bonte Benny maakte een slechte beurt en ziet zowat iedereen naderen, maar zijn voorsprong blijft mooi. In de tweede periode behoudt Boeve Joty nipt de koppositie, maar er zit een hele bende Flemish Reds in zijn spoor. 

> stand prono <

YNWA!