Prono: zaterdag finale WK voor clubs tegen Flamengo

Prono: zaterdag finale WK voor clubs tegen Flamengo

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Flamengo – Liverpool FC

zaterdag 21 december om 18u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

De wedstrijd tegen Aston Villa was onvoorspelbaar, maar niemand had de 5-0 zien aankomen. Gelukkig werd er geen enkele strafschop gemist, toch hoge scores voor de prono dus. En velen gokten correct op Elliott als jongste speler aan de aftrap. Hill was de tweede jongste, net iets jonger dan Hoever. Voor anderen leverde Van den Berg nog een puntje op. Dit alles resulteerden in maar liefst zestien Flemish Reds die alles goed hadden behalve de 5-0 en dus met 8/10 de dagzege delen. 

Tegen Monterrey won Liverpool zoals verwacht, maar voor de de meeste veel moeizamer dan voorzien. Opnieuw geen strafschoppen gemist, opnieuw goed nieuws voor de prono. Alexander-Arnold zat op de bank, voor velen was dat slecht nieuws. Hierdoor konden de Gomez-gokkers een uitstekende zaak doen. Michiels Kevin, Mourus Kristof en De Hertogh Kevin haalden 8/10.

In de stand loopt Bonte Benny terug wat verder uit na enkele mindere weken. In de tweede periode wordt het terug spannend. Na zijn uitstekende start ziet Boeve Joty de concurrenten terug naderen. 

> stand prono <

YNWA!