Prono: AANDACHT: dinsdag en woensdag match

Prono: AANDACHT: dinsdag en woensdag match

Opgelet beste Flemish Reds die deelnemen aan de prono. Deze week is er een extreem uitzonderlijke situatie. Liverpool FC speelt op dinsdag de kwartfinale van de League Cup in Aston Villa en op woensdag de halve finale van het WK voor clubs tegen Monterrey. Hierdoor moeten we ook een uitzonderlijke maatregel nemen voor de prono. Je kunt dus je prono al ingeven voor beide matchen. Je kunt aanduiden voor welke match je je prono ingeeft. 

*************************

De volgende wedstrijden zijn:

*************************

Aston Villa – Liverpool FC

dinsdag 17 december om 20u45

**************************

Monterrey – Liverpool FC

woensdag 18 december om 18u30

**************************

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Liverpool heeft de voorspelbare zege tegen Watford beet, maar het liep veel moeizamer dan verwacht. Werkelijk niemand had op 2-0 gegokt! Gokken op Salah als doelpuntenmaker, maakte het verschil. Everton speelde tegen een prutsploegske, maar kon toch niet winnen. De meesten hadden een hogere positie verwacht dan de zestiende. Hierdoor relatief lage scores voor het leeuwendeel van de Reds, maar sommigen wisten te profiteren. Boeve Joty lijkt zijn glazen bol te hebben ontdekt en wint voor de derde week op rij. Dit keer scoorde hij 8/10, maar moest hij wel de eer delen met Mylle Robby. 

In de tweede periode slaat Boeve een kloofje. In de algemene stand blijft Bonte Benny, ondanks enkele mindere matchen, comfortabel op kop. 

> stand prono <

YNWA!