Leider Liverpool moeizaam voorbij rode lantaarn Watford

Leider Liverpool moeizaam voorbij rode lantaarn Watford

Liverpool FC – Watford 2-0

Leider Liverpool FC heeft de drie punten thuis gehouden tegen rode lantaarn Watford. De Reds hadden veel balbezit, maar het bleef spannend tot de laatste minuut.

Het eerste half uur viel er weinig te beleven op Anfield, maar plots brak de wedstrijd open in de 37ste minuut. Abdoulaye Doucoure miste een doelrijpe kans en de rebound van Gerard Delofeu werd geblokkeerd. Aan de overkant trof Mohamed Salah wel raak met een heerlijke krul in de bovenhoek. Nog voor rust miste ook Ismaila Sarr een grote kans.

Na rust leek Sadio Mané de voorsprong te verdubbelen, maar de VAR zag hem een fractie buitenspel lopen. Op het uur moest Georginio Wijnaldum geblesseerd het veld verlaten. Liverpool kreeg nu meer kansen, maar ook Watford gaf niet op. Pas in blessuretijd zorgde Salah voor de verlossende 2-0, met een hakje werkte hij de voorzet van invaller Divock Origi tegen de netten.

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Milner, Henderson, Wijnaldum (59’ Robertson), Shaqiri (70’ Oxlade-Chamberlain), Mane, Salah, Firmino (88’ Origi).