Prono: watford zaterdag al om 13u30

Prono: watford zaterdag al om 13u30

Ook dit seizoen kunnen de Flemish Reds gratis meespelen met de prono. Uw prono ingeven kan telkens tot twee uur voor de aftrap.

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Watford

zaterdag 14 december om 13u30

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Tegen Salzburg wist Boeve Joty alles perfect te voorspellen. Hij wist dat LFC 0-2 zou winnnen, dat Salah de laatste goal zou scoren en dat Liverpool eerste zou eindigen in de groep. De meesten hadden wel wat meer goals verwacht, maar enkel Keita kwam voor Salah op het scorebord. 

Boeve grijpt ook de macht in de tweede periode. Hij won ook al solo tegen Bournemouth, voor het eerst dit seizoen wint iemand twee matchen op rij solo. Het is ook nog maar de derde keer dit seizoen dat iemand 10/10 haalt. In de algemene stand blijft Bonte Benny riant aan de leiding. 

> stand prono <

YNWA!