Liverpool wint ook vlot van Bournemouth

Liverpool wint ook vlot van Bournemouth

Bournemouth – Liverpool FC 0-3

Liverpool FC blijft op dreef. Jurgen Klopp roteerde tegen Bournemouth, maar dat hield de Reds niet tegen. Bournemouth, zonder Harry Wilson, was een maatje te klein voor LFC. Enige minpunt voor Liverpool was de blessure voor Dejan Lovren

Het was relatief lang wachten op de eerste goal, maar Liverpool ging toch met twee doelpunten voorsprong rusten. Alex Oxlade-Chamberlain werkte in de 34ste minuut een verre bal van Jordan Henderson in één keer in doel. Vlak voor rust scoorde Naby Keita na opnieuw een heerlijke assist, dit keer een hakje van Mohamed Salah.

Ook na de koffie bleef LFC duidelijk de baas, met veel balbezit en heel wat doelpogingen. Salah maakte er nog 0-3 van op aangeven van Keita. Curtis Jones mocht een kwartier voor tijd nog debuteren in de Premier League. 

Liverpool: Alisson, Gomez, Lovren (40′ Alexander-Arnold), Van Dijk, Robertson (76′ Jones), Henderson, Milner, Keita, Oxlade-Chamberlain (87′ Shaqiri), Salah, Firmino.