Liverpool neemt 23 spelers mee naar Qatar

Liverpool neemt 23 spelers mee naar Qatar

Liverpool FC heeft zijn selectie voor het WK voor clubs bekend gemaakt. Jurgen Klopp neemt 23 spelers mee naar Qatar. Terwijl de Reds in Qatar zitten, speelt Liverpool ook een match voor de League Cup tegen Aston Villa.

Volgens Klopp is het een uitgelezen kans voor de jonge spelers om zich te tonen: “We moesten het zo doen. Ik weet dat iedereen denkt dat we geen kans hebben, maar voetbal is een wonderbaarlijk spel. Als je boven jezelf uit groeit en de volgende stap zet en van de uitdaging geniet … Ik zou er graag bij zijn geweest en hoop dat de spelers er van genieten. Ze moeten er vol voor vechten en dan zien we wel.”

Liverpool FIFA Club World Cup squad: Alisson, Van Dijk, Wijnaldum, Lovren, Milner, Keita, Firmino, Mane, Salah, Gomez, Adrian, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Lallana, Lonergan, Shaqiri, Brewster, Robertson, Origi, Jones, Alexander-Arnold, Elliott, Williams.