Prono: tweede periode start met Merseyside derby

Prono: tweede periode start met Merseyside derby

De eerste periode zit er op. Dat betekent dat de tweede periode start, en wel meteen de de derby tegen Everton. De ideale kans voor iedereen die in de algemene stand wat achterop is geraakt, om toch voor een mooie prijs te gaan. We spelen namelijk tijdens de tweede periode voor een kortingsbon van 50 euro op een busreis van de Flemish Reds tijdens het seizoen 2020-2021. 

De volgende wedstrijd is:

Liverpool FC – Everton

woensdag 4 december om 21u15

De prono geldig ingeven kan tot twee uur voor de aftrap.

> prono ingeven <

Bonte Benny was de eerste leider in de prono dit seizoen en hij gaf die gedurende de hele eerste periode niet meer af. Proficiat! Wie kan hem in de tweede periode de loef afsteken? 

Tegen Brighton was Azou Jeffrey de beste met 7/10. Hij had als enige op van Dijk gegokt als doelpuntenmaker. Liverpool won 2-1. Met Trossard en Origi mochten er twee Belgen invallen. 

> stand prono <

AANDACHT: Aangezien ik meega met de Flemish Reds naar de derby, zal de nieuwe opgave pas donderdagavond online komen. De vragen zullen wel dezelfde blijven. Je kunt dus vanaf twee uur voor de aftrap van LFC-Everton je prono al ingeven voor de volgende match, Bournemouth-LFC, ook al zal er dan nog geen nieuwe opgave zijn. 

YNWA!